Opskrifter
Farserede peberfrugter med skinkekød og bulgur
Torsdag, 17. juni 2010Opdateret I gåraf Helle Brønnum Carlsen
Her får du opskriften på en flot og farverig omgang aftensmad. Peberfrugterne her er fyldt med hakket skinkekød, men du kan også bruge oksekød.

30 min
4 personer
Farserede peberfrugter med skinkekød
2 røde og 2 gule peberfrugter
200 g hakket skinkekød
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. paprika
50 g bulgur el. ris
2½ dl grønsagsbouillon
½ bdt. persille, hakket
Tilbehør
Tzatziki
Flute
Fremgangsmåde
- Skær peberfrugterne igennem på langs, så stilken bliver siddende, og fjern forsigtigt kernehuset.
- Sæt peberfrugterne i ovnen ved 200° i 8 min.
- Steg det hakkede skinkekød i olie i 3-4 min., til det bruner let, og vend det nu med hakket hvidløg, spidskommen, paprika og bulgur.
- Kom bouillon ved og lad det småkoge under låg eller dæk til med alufolie, så bulguren kan koge mør og absorbere væsken. Det tager ca. 10 min.
- Rør den hakkede persille i kødet sammen med salt og peber og fyld det i de halvbagte peberfrugter.
- Stil dem under grillen i ovnen og dryp lidt olivenolie over ved servering. Griltid er ca. 8 min.
- Server med tzatziki og flute.

Hovedretter
Farinata med bagte tomater og peberfrugt

Hovedretter
Farserede peberfrugter med kalvekød og salattern