Farseret kyllingebryst
Ingredienser til farseret kyllingebryst
(4 pers.)
60 g smør
2 skalotteløg
4 fed hvidløg
200 g bøgehatte
2 spsk. bredbladet persille
4 kyllingebryststykker med skind og ben
Salt og peber
Olivenolie
Tilbehør
Grøn salat og flutes
Fremgangsmåde til farseret kyllingebryst
Smelt halvdelen af smørret.
Pil og hak løg og hvidløg. Rens og hak bøgehattene. Svits det hele i smørret i 5 min. Sluk og vend hakket persille i. Kom resten af smørret i, når blandingen er let afkølet. Flæk kyllingestykkerne på langs, så der kommer lommer. Fyld svampene i lommerne og gnid oversiden med olie, salt og peber. Steg dem i ovnen ved 200º i 25 min., til de er netop gennemstegte. Servér kyllingestykkerne med grøn salat og flutes til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Indbagt skinke og svampe
Fasansuppe med svampe og butterdejssnitter
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)