Femkornssalat med andebryst
Femkornssalat med andebryst
(2 pers.)
125 g femkornsblanding
1 tsk. salt
1 andebryst
Salt og peber
1 spsk. smør
3 fed hvidløg i skiver
1 spsk. honning
100 g bælget ærter
½ bdt. grønne asparges
100 g jordbær
1 spsk. balsamico
2 spsk. koldpresset rapsolie
Kog femkornsblandingen i 1 l vand sammen med saltet i 10 min. Krydr andebrystet med salt og peber og steg det i smørret ved middelhøj varme i 5 min. på skindsiden. Vend andebrystet, tilsæt hvidløgene og lad det stege i yderligere 5 min. Hæld honningen ved og lad det stege i et par min. Bland femkornene med ærter, asparges i mundrette stykker og skivede jordbær og vend balsamico og olie i. Server salaten med tynde skiver af andebryst og hvidløg.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Prøv også: Ristede asparges med andebryst
SMUKKE TALLERKENER
Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kylling i hvidvin
Kylling med bulgursalat
And stegt med spæde porrer
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)