Opskrifter

Fisk i karry med blåbær

Lørdag, 9. juli 2016af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Herlig ret med fisk, karry og blåbær. Opskriften er med inspiration fra det thailandske køkken.
(4 pers.)

Det skal du bruge til fisk i karry med blåbær:

750 g havkatfilet el. anden hvid fast fisk) 3 spsk. hvedemel Salt og peber 2-3 spsk. majsolie 2 spsk. thailandsk karrypasta 1 spsk. farin 1 dåse kokosmælk 1-2 tsk. fiskesovs 250 g blåbær 1 lille bdt. thai-basilikum 1 lime Tilbehør: Kogte ris Prøv også: Fisk i kokoskarry

Sådan laver du fisk i karry med blåbær:

Skær fisken i mundrette stykker og vend dem i en blanding af mel, salt og peber. Brun fisken i olie i en dyb pande, tag dem op og tilsæt karrypasta, farin, kokosmælk og fiskesovs. Lad det nå op til kogepunktet. Smag til og sluk. Læg fiskestykkerne tilbage i sovsen. Skyl blåbærrene og drys dem over sammen med basilikumblade. Pynt med limeskiver og servér. Måske du også kan lide denne opskrift på thailandske forårsruller?