Fisk i suppen
Ingredienser til Lavkarbo/Low Carb-fiskesuppet
(4 portioner)
½ porre
½ squash
1 fed hvidløg
1 spsk. smør
2 dl vand
2 dl fløde
1 spsk. fiskekraft
Salt og peber
400 g torskefilét
5 store, grønne asparges
200 g rejer
200 g små tomater
½ dl hakket, frisk dild
Kom i gang i dag!
Køb Lavkarbo-hæfterne i vores webshopEfter mange forespørgsler, kan du nu købe Lavkarbo- hæfterne vores webshop. Alle fire tillæg indeholder spændende opskrifter som sikrer dig et vægttab og ikke smager af kedeligt slankemad.
Hvert tillæg koster kun 20,-
Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana
Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.Skriv til hende på:
lavkarbo@familiejournal.dk Følg Tatjana på hendes blog:
http://tatjanasmad.blogspot.dk/
Fremgangsmåde
Skær porren i strimler og squashen i både. Hak hvidløget fint og svits det hele i en pande med smør. Tilsæt vand, fløde og fiskekraft. Smag til med salt og peber. Skær torskefilét og asparges i mindre stykker og hæld det i retten. Lad det simre ved svag varme i ca. fem min. Tilsæt rejer og tomater lige før servering. Top retten med hakket dild.
Lavkarbo/Low Carb-opskrift: Tatjana Albinus
Læs også: Sådan fungerer Lavkarbo
Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop (link fjernet)
(link fjernet)
Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost
Low Carb/
Lavkarbo-vafler Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød