Fiskelasagne med frisk spinat og bechamelsovs

God hverdagsmad for hele familien! Nem og lækker fiskelasagne, der med fordel kan serveres med tomatsalat og brød.
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger
Fiskelasagne med frisk spinat og bechamelsovs
40 min
3 personer
Fiskelasagne
500 g torske- el. sejfilet
300 g frisk spinat
1 løg
1 fed hvidløg
4 ansjoser
½ citron
1 spsk. olie
5 dl bechamelsovs
250 g lasagneplader
2 spsk. rasp

Fremgangsmåde

  1. Skær fiskefileterne i tynde strimler.
  2. Skyl spinaten og lad den dryppe af.
  3. Hak løg, hvidløg og ansjoser og svits dem i olien.
  4. Tilsæt spinat og revet skal og saft fra citronen.
  5. Smør et ildfast fad, læg bechamelsauce, lasagneplader, fiskefileter og spinatblanding lagvis, det øverste lag skal være bechamelsauce.
  6. Drys raspen over i et tyndt lag og bag lasagnen midterst i ovnen i ca. 40 min. ved 200°.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.