Forårssalat med røget makrel
Ingredienser til Lavkarbo-forårssalat
(2 pers.)
Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana
Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.Skriv til hende på:
lavkarbo@familiejournal.dk Følg Tatjana på hendes blog:
http://tatjanasmad.blogspot.dk/
150 g røget makrel
1 kogt æg
1 bdt. radiser
1 bdt. forårsløg
1 æble
1 bk. babyspinat
1 spsk. limesaft
1 tsk. agavesirup
1 spsk. solsikkeolie
1 knsp. peber
Fremgangsmåde
Del makrellen i mundrette bidder og hak ægget. Rens radiser og forårsløg og skær dem i skiver og æblet i tern.
Skyl spinaten og lad den afdryppe i en sigte og bland den med radiser, forårsløg og æbletern.
Rør limesaften med sirup, solsikkeolie og peber og hæld den over salaten.
Vend æg og makrel i salaten og server.
Læs også: Sådan fungerer Lavkarbo
Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop (link fjernet)
Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost
Low Carb/
Lavkarbo-vafler Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød