Forloren hare med waldorfsalat

Ugens klassiske opskrift
Af
af Redaktion

(4 pers.)
20 min. + 50 min. i ovnen

300 g hakket oksekød
200 g hakket svinekød
1 revet løg
3 spsk. rasp
1 æg
2 dl mælk
1 tsk. salt
4 knuste enebær
1 tsk. merian
1 knsp. peber
125 g baconskiver
2 dl cremefraiche 18%
½ spsk. sukker
1 knsp. salt
3 stilke bladselleri
200 g vindruer
2 æbler
35 g valnødde­kerner

Tilbehør
Vildtsovs og kartofler

Bland kødet og rør det med løg, rasp, æg, mælk og krydderier til en jævn fars. Form farsen til et brød og læg bacon over. Brun haren i ovnen ved 200° i 15 min. og lad den stege videre ved 175° i 35 min. Rør cremefraiche med sukker og salt og skær bladsellerien i skiver. Halvér vindruerne, fjern kernerne og skær æblerne i tern. Hak valnødderne groft, vend dem i cremefraichen sammen med bladselleri, vindruer og æbler og servér.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Godt redskab til grønsagerne

Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Champignonbøf
Oksehaleragout
Forlorne fugle med kartoffelmos






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.