Opskrifter
Frokostboller med grønkål og ost
Tirsdag, 20. november 2012af Redaktion
Gode boller, der sagtens kan fryses. Læg en frossen bolle i madkassen om morgenen, så er den spiseklar til frokost og holder samtidig madkassen kold
Ingredienser til frokostboller med grønkål og ost
(12 stk.)
50 g smør
480 g mel
1 tsk. salt
4 tsk. bagepulver
3 dl mælk
1 dl hakket, frisk grønkål
100 g revet gouda
Æg til pensling
Sådan gør du
Smuldr smørret i mel blandet med salt og bagepulver. Tilsæt mælk, grønkål og ost og ælt dejen sammen. Del dejen i 12 boller og kom dem i smurte muffinsforme. Pensl brødene med sammenpisket æg og bag dem ved 200° i 22 min.
Opskrift: Kristina Marckmann
Se flere opskrifter her...
Tunmousse
Bagels med korn
Wraps med pølse
Mere mad til madpakken...