Gnocchi med salvie og brunet smør

Denne ret er lige noget for dig, hvis du (også) elsker kombinationen af brunet smør og salvie. Hverdagsretten kan tilberedes på under 30 minutter.
Af
Af Line Holt Nielsen. Foto: Maria Tegner

Opskrift på gnocchi med salvie og brunet smør

4 personer

  • 500 g gnocchi
  • 250 g champignoner
  • 75 g smør til stegning
  • 1 håndfuld salvie
  • 3 fed hvidløg
  • 1 usprøjtet citron
  • Parmesan
  • Salt og peber

Råkostsalat:

  • 5 gulerødder
  • ½ spidskål
  • 1 tsk. sukker

Fremgangsmåde:

Bring letsaltet vand i kog i en gryde, hæld gnocchi i, og lad dem koge i 2-3 minutter. Rens champignoner, og skær dem i kvarter. Smelt smørret ved lav varme på en pande med høje kanter eller i en gryde.

Steg salvieblade, presset hvidløg og champignoner ved middel varme i et par minutter. Vend de kogte, godt afdryppede gnocchier på panden, og rist dem gyldne i 7-10 minutter.

Drys med revet citronskal (gem citronsaften til råkosten) og revet parmesan. Smag til med salt og peber.

Råkostsalat: Snit gulerødder og spidskål fint. Smag til med citronsaft og sukker.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.