Gnocchi med salvie og brunet smør
Opskrift på gnocchi med salvie og brunet smør
4 personer
- 500 g gnocchi
- 250 g champignoner
- 75 g smør til stegning
- 1 håndfuld salvie
- 3 fed hvidløg
- 1 usprøjtet citron
- Parmesan
- Salt og peber
Råkostsalat:
- 5 gulerødder
- ½ spidskål
- 1 tsk. sukker
Fremgangsmåde:
Bring letsaltet vand i kog i en gryde, hæld gnocchi i, og lad dem koge i 2-3 minutter. Rens champignoner, og skær dem i kvarter. Smelt smørret ved lav varme på en pande med høje kanter eller i en gryde.
Steg salvieblade, presset hvidløg og champignoner ved middel varme i et par minutter. Vend de kogte, godt afdryppede gnocchier på panden, og rist dem gyldne i 7-10 minutter.
Drys med revet citronskal (gem citronsaften til råkosten) og revet parmesan. Smag til med salt og peber.
Råkostsalat: Snit gulerødder og spidskål fint. Smag til med citronsaft og sukker.