Opskrifter

Gode deller med stærk spinat

Mandag, 28. januar 2013af Redaktion
Lækker ret, der kan spises både morgen, middag og aften på Lavkarbo-kuren

Ingredienser til Lavkarbo/Low Carb-frikadeller med spinat

(3 pers.)

500 g hakket kalv- og flæskekød
1 tsk. fint salt
1 løg
1 tsk. peber
1 tsk. allehånde
1 æg
2 dl letmælk
1 dl Fiberhusk
Smør til stegning
500 g frisk spinat
2 dl piskefløde
1 spsk. Fiberhusk
1 spsk. revet, usprøjtet citronskal
½ tsk. muskatnød
Salt og peber

KØB LAVKARBO-TILLÆGGENE I FAMILIE JOURNALS SHOP

Nu kan du købe Familie Journals første og andet tillæg med
Lavkarbo-kuren
som download.
Her får du en introduktion til
slankekuren samt
mange siders
lækre opskrifter. Få fat i kuren på: www.familiejournal.dk/shoplavkarbo

Fremgangsmåde

Rør kødet sejt med saltet, riv løget fint og rør det i sammen med peber, allehånde og æg. Tilsæt mælk og Fiberhusk og rør farsen godt igennem.

Form farsen til frikadeller og steg dem gyldne i smørret.

Skyl spinaten, lad den dryppe godt af og hak den groft. Kog fløden op, tilsæt spinaten og lad det simre i 5 min. under omrøring. Rør Fiberhusk i, lad det koge et par minutter og smag til med citronskal, muskatnød, salt og peber.

Lavkarbo-opskrift: Tatjana Albinus og Kristina Marckmann

Læs også: Sådan fungerer Lavkarbo

Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren

Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop (link fjernet)

Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost

Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-vafler
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød