Gratin med broccoli

Luftig og sprød gratin med broccoli. En lækker, rygende varm ret med inspiration fra mormorkøkkenet.
Af
Mandag, 12. juni 2017 - 8:00 - Af: Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina Krüger.
Gratin med broccoli i hvid skål på bord

Gratin med broccoli

(4 pers.)

Ingredienser

6 æg 2½ dl sødmælk Salt og peber Lidt revet muskatnød 100 g revet cheddar el. emmentaler 40 g revet parmesan 1 skalotteløg 500 g små broccolibuketter Tilbehør: Groft brød og tomatsalat Kan du lide gratin med broccoli, så prøv også denne lækre gratin med kartoffel og spinat

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200°. Pisk æg, mælk, krydderier og de to slags ost sammen. Pil og hak løget og vend det i æggemassen sammen med broccolien. Kom det hele i en smurt ovnfast form med høj kant og bag flanen ved 200° i 20-25 min. (evt. lidt længere). Servér flanen med groft brød og tomatsalat.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.