Grillet salat

Lækker middag til en lun sommeraften
Af
af Redaktion

(4-5 pers.)

1 afpudset svinemørbrad
Salt og peber
1 spsk. olivenolie

Salat
250 g grønne bønner
1 romainesalat
½ dl snittet purløg
50 g friskrevet granaost
20 tynde, skiver salami
Olivenolie
Balsamicoeddike

Tilbehør
Færdig ajvarsauce (en rød sovs med bl.a. peberfrugt, købes på glas)
Brød



Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver og tryk dem flade. Giv skiverne salt og peber og læg dem i plastpose med olien. Nip bønnerne og kog dem 2 min. i letsaltet vand. Skyl og snit salaten. Bland salat, bønner, purløg og grana. Steg salamiskiverne sprøde på pande og læg dem på fedtsugende papir. Grill mørbradskiverne 2-3 min. på hver side. Læg skiverne på salaten. Pynt med salami og dryp lidt olie og balsamico over. Server med ajvarsauce og brød lunet på grillen.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Prøv flere lækre salater...
Caesarsalat med marineret kylling
Græsk vandmelonsalat
Melonsalat med bluecheesedressing

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.