Grønne fiskefrikadeller
100 g broccoli
25 g løg
1 fed hvidløg
115 g hvid fileteret fisk
2 æg
30 g Cultura
1 knsp. peber
½ tsk. salt
1 tsk. frisk estragon
2 spsk. rasp
1 tsk. solsikkeolie
15 g mayonnaise
50 g yoghurt
1 dl blandede krydderurter
1 tsk. bearnaiseessens (find opskriften her)
Peber og salt
Hak broccoli, løg og hvidløg fint i en minihakker og hak ligeledes fisken. Bland fisken med grønsager, æg, yoghurt, krydderier og rasp til en fars og lad den hvile 30 min. på køl. Form farsen til frikadeller og steg dem i olie i 5 min. på hver side, til de er gyldne og gennemstegte. Blend mayonnaise, yoghurt, krydderurter, bearnaise-essens, salt og peber til en dressing og server den til fiskefrikadellerne.
Madopskrift: Heinrich Pedersen
Find flere retter her...
Kyllingebryst med abrikos og chili
Ingers fiskeret
Aubergineruller med fisk