Kalveculotte med bearnaisecreme

Kalveculotte er lækker og nem aftensmad til hverdagene. Det er altid en stor succes med den steg og kalveculotte er ingen undtagelse. Din kalveculotte vil blive velmodtaget af alle.
Af
af Redaktion

Ingredienser til kalveculotte med bearnaisecreme

(Kalveculotte til 4 pers.)

800 g kartofler
2 spsk. olie
1 tsk. groft salt
1 tsk. hvidløgspeber
1 kalveculotte (ca. 800 g)
2 kviste rosmarin
2 dl syrnet fløde
1 spsk. bearnaise essens (prøv denne opskrift)
2 spsk. hakket estragonblade

Tilbehør til kalvecoulotte
Grønne bønner

Fremgangsmåde til kalveculotte med bearnaisecreme

Skær kartoflerne i både og bland dem med olie, salt og hvidløgspeber. Læg dem i en bradepande beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200° i 1 time. Rids din kalveculotte, gnid den med salt, peber og rosmarin og steg den i ovnen sammen med kartoflerne i 40 min. Rør fløden med bearnaise essens og estragon og smag den til med salt og peber. Servér din kalveculotte med dampede bønner.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Oksecuvette i grøn sauce
Farseret kalvebryst

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.