Grydestegt kylling med gulerødder og estragon

En dejlig aftenret med kylling, gulerødder og kogte kartofler.
Af
af Christine Bille Nielsen, Foto: Carina Krüger
kylling
(2 pers.)

Det skal du bruge til grydestegt kylling med gulerødder og estragon:

2 kyllingelår 2 spsk. smør eller olie 500 g gulerødder Salt og peber 5 stilke estragon Tilbehør: Kogte kartofler Prøv også: Kylling i fad med rosmarin og peberfrugt

Sådan laver du grydestegt kylling med gulerødder og estragon

Brun kyllingelårene i lidt smør eller olie i en stegegryde. Lad dem simre under låg i 15 min. Skræl eller skrub gulerødderne. Flæk dem eller skær dem i tykke skiver. Kom dem i gryden sammen med kyllingen og skub dem ned i bunden af gryden. Lad dem simre med i 10 min. Rod lidt rundt i dem, så de også bliver stegt på den anden side, og lad dem simre endnu 10 min. Krydr kylling og gulerødder med salt og peber. Tag kyllingelårene op og vend gulerødderne med estragonblade. Prøv også: Karryristet kylling med hvidkål i soya
Abonnement på Familie Journal

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.