Hamburgerryg med sommergrønt
Opskrift på hamburgerryg med sommergrønt
(4 pers.)
700 g hamburgerryg
400 g små, nye
gulerødder
50 g smør
1 stilk mynte
1 spsk. smør
1½ spsk. rørsukker
300 g perleløg
500 g bælgærter
1 bdt. hakket persille
Prøv også: Glaseret hamburgerryg med madeirasovs
Sådan laver du hamburgerryg med sommergrønt
Læg hamburgerryggen i en gryde og tilsæt vand, så kødet er dækket. Kog hamburgerryggen i 30 min. ved svag varme og lad den herefter hvile i vandet i 20 min.
Vask gulerødderne godt, smelt smørret i en gryde ved lav varme, tilsæt gulerødder og mynte og lad dem dampe under låg i 10 min.
Smelt smør og sukker i en gryde og tilsæt perleløgene. Lad løgene koge, til sukkermassen begynder at tykne.
Bælg ærterne, vend dem i løgene og lad det varme godt igennem.
Servér med kogte, persilledryssede kartofler.
Prøv også: Bagt, krydret hamburgerryg med tomat-risfad