Opskrifter
Hurtig asiatisk kyllingegryde med grønt og ris
Tirsdag, 1. februar 2011Opdateret 26. februaraf Kristina Marckmann
Denne asiatiske gryde med kylling, grønt og kogte ris er nem at lave, når det skal gå hurtigt, og du ikke ønsker at gå på krompomis med smagen.

15 min
2 personer
Asiatisk kyllingegryde
200 g gulerødder
75 g sukkerærter
100 g savojkål
1 porre
1 spsk. rapsolie
230 g kylling i strimler
1 dl sød chilisauce
1 spsk. oystersauce
1 spsk. soja
Tilbehør
Kogte ris
Fremgangsmåde
- Skræl gulerødderne og skær dem og sukkerærterne i tynde stave.
- Snit kål og porre fint og svits kyllingestrimlerne i olien i en wok eller en stor sauterpande et par minutter.
- Tilsæt gulerødder, sukkerærter, kål og porre og lad dem svitse med et minuts tid.
- Tilsæt de forskellige saucer, smag til og server med kogte ris.

Hovedretter
Asiatisk inspireret kylling med teriyaki og nudler

Hovedretter
Asiatiske okseruller med rissalat