Hurtig kylling i ovn

En nem og hurtig tilberedt ret
Af
af Redaktion

(4 pers.)
8 min. + 40 min. i ovnen

4 store el. 8 små kyllingeunderlår
2 fed hvidløg
5 kviste estragon
1½ dl hvidvin
1½ dl piskefløde
1 kg kartofler skået i tern
Salt og peber
Ca. 1 dl hakket persille

Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og drys hakket hvidløg, estragon, hvidvin, piskefløde og kartofler i fadet, drys med salt og peber og stil det i en 200° varm ovn i 40 min. Drys med hakket persille.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Kylling med oliven og braiserede bønner
Kylling i kraftig tomatsovs
Krydret kylling

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.