Hurtig pastaret med pecorino-ost og spinat

En supernem og delikat pastaret med smag af pecorino, der er lavet af traditionel fåreost, men som smager meget mildt.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Hurtig pastaret med pecorino-ost og spinat
15 min
1 personer
Pasta med pecorino og spinat
200 g hel spinat (frisk el. frossen)
10 g valnødder
30 g pecorino (fast fåreost)
25 g friskrevet parmesan
60 g pasta
Salt og peber
Tilbehør
Tomatsalat af 100 g tomater og hakket rå løg

Fremgangsmåde

  1. Kog pastaen efter anvisning på pakken, og hvis du bruger frisk spinat, så lad den komme ned til det kogende vand de sidste minutter.
  2. Bland den kogte pasta med valnødder og begge oste, der er fintrevne og som smelter ved varmen fra pastaen.
  3. Smag til med salt og peber.
  4. Server med tomatsalat.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.