Hurtig pastaret med pecorino-ost og spinat
En supernem og delikat pastaret med smag af pecorino, der er lavet af traditionel fåreost, men som smager meget mildt.
Af
af Helle Brønnum Carlsen

15 min
1 personer
Pasta med pecorino og spinat
200 g hel spinat (frisk el. frossen)
10 g valnødder
30 g pecorino (fast fåreost)
25 g friskrevet parmesan
60 g pasta
Salt og peber
Tilbehør
Tomatsalat af 100 g tomater og hakket rå løg
Fremgangsmåde
- Kog pastaen efter anvisning på pakken, og hvis du bruger frisk spinat, så lad den komme ned til det kogende vand de sidste minutter.
- Bland den kogte pasta med valnødder og begge oste, der er fintrevne og som smelter ved varmen fra pastaen.
- Smag til med salt og peber.
- Server med tomatsalat.

Hovedretter
Squashpasta med rejer og citron

Opskrifter