Jordskoksuppe med skaldyrsspyd

Fyldig jordskoksuppe med kartofler og fløde ledsaget af spyd med rejer og kammuslinger.
Af
af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger
Cremet jordskoksuppe serveret med spyd med kæmperejer og små kammuslinger. Suppen er pyntet med brøndkarse.

Ingredienser til jordskoksuppe med skaldyrsspyd

(4 pers.)
500 g jordskokker
300 g kartofler
1 dl piskefløde
Salt og peber
8 kæmperejer
4 store el.
 8 små kam
muslinger
1 spsk. 
olivenolie
4 træspyd
Brøndkarse til pynt

Tilbehør: 
1 lille flute

Alternativ til jordskoksuppe med skaldyrsspyd: Fiskelasagne

Fremgangsmåde

Skræl jordskokker og kartofler og skær dem i grove stykker. Kom dem i en gryde, dæk dem lige akkurat med vand og lad det koge, til alt er mørt. Blend suppen til en glat puré. Kog den op med fløde og smag til med salt og peber. 
Steg rejer og kammuslinger i olie på en pande. Krydr dem med salt og peber og træk dem på træspyd. Servér suppen med et skaldyrsspyd til hver, et drys brøndkarse på toppen og flute i skiver.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.