Opskrifter
Kalorievenlig koldskål med hjemmelavede kammerjunkere
Mandag, 17. juni 2013Opdateret I gåraf Kristina Marckmann
Her får du opskriften på en lækker lavkarbo-koldskål i en varm tid. Der er også en opskrift på lavkarbo-kammerjunkere.

45 min
Lavkarbo koldskål
6 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. Sukrinmelis
1 spsk. agavesirup
1 vaniljestang
1 usprøjtet citron
2 dl piskefløde
1 dl græsk yoghurt
½ l kærnemælk
Lavkarbo kammerjunkere
200 g mandelmel
75 g Sukrinmelis
Revet skal af 1 usprøjtet lime
½ tsk. kardemomme
½ tsk. mandelessens
1 æg
Fremgangsmåde
- Koldskål Pisk blommerne luftige med Sukrin, sirup og kornene fra vaniljestangen og riv citronskallen i.
- Pisk fløde, yoghurt og kærnemælk i og smag til med citronsaft.
- Servér koldskålen med friske jordbær og/eller med mandelkammerjunkere.
- Kammerjunkere Bland mandelmel, Sukrin, limeskal og kardemomme, tilsæt mandelessens og ægget og saml dejen.
- Tril dejen til valnøddestore kugler, sæt dem på en plade med bagepapir og tryk dem let flade.
- Bag kagerne ved 175° i 20 min., til de er let gyldne, og lad dem afkøle lidt.
- Halvér kagerne og tør dem i ovnen ved 175° i 15 min.

Dessert & Kage
Lækker koldskålscreme med friske bær og mandelsplitter

Dessert & Kage
Små brombærlagkager fra Lavkarbo-skolen