Kalveculotte med karrykartofler og krydderurtedressing

Lav et nemt og lækkert festmåltid på en hverdag - kalveculotte med karrykartofler og krydderurtedressing ... mums!
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger

Opskrift på karrykartofler og dressing

(3 pers.)
600 g kalveculotte
2 tsk. salt
1 tsk. timian
4 bagekartofler
1 spsk. olie
1 tsk. salt
1 spsk. karry
200 g græsk yoghurt
½ bdt. hakket dild
½ dl hakket mynte
½ dl hakket koriander
100 g revet agurk
½ citron
Salt
Friskkværnet peber

Sådan laver du kalv med karrykartofler

Rids culottens fedtkant i et krydsmønster og krydr med salt og timian.

Skær kartoflerne i både, kom dem i en frysepose med olie, salt og karry og luk til. Ryst posen, så krydderierne fordeler sig jævnt, og kom dem på en plade med bagepapir og bag dem sammen med culotten ved 200° i 45 min.

Rør yoghurten med krydderurter, agurk, revet citronskal og -saft og smag til med salt og peber.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.