Kartoffelsuppe med fisk

Prøv denne skønne kartoffelsuppe, der serveres med lækker fisk på toppen og et godt stykke brød til.
Af
Opskrift af Helle Brønnum Carlsen
kartoffelsuppe med fisk

Opskriften tager cirka 45 minutter og er til to personer.

45 min
2 personer
Ingredienser
1 porre
1 stang bladselleri
300 g kartofler
1 spsk. olivenolie
½ liter grønsagssuppe
1 dl piskefløde
200 g hvid, fast fisk som lyssej eller torsk
Lidt hvedemel
1 spsk. smør
Salt og peber
½ bundt persille
Tilbehør
Brød

Sådan gør du

  1. Snit alle urter i små stykker.
  2. Brun dem i olie og tag 1 dl fra til pynt.
  3. Hæld suppe på resten og kog i 15 min.
  4. Blend med fløde og smag til med salt og peber.
  5. Vend stykker af letsaltet fisk i melet og steg det sprødt i smør.
  6. Anret med stykker af fisk på den varme suppe, drys med de brunede urter og hakket persille.
  7. Server med brød til.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.