Kartoffelsuppe med fisk

Prøv denne skønne kartoffelsuppe, der serveres med lækker fisk på toppen og et godt stykke brød til.
Af
Af: Opskrift af Helle Brønnum Carlsen
kartoffelsuppe med fisk
Foto: Jette M. Vesterager
Annonce

Opskriften tager cirka 45 minutter og er til to personer.

45 min
2 personer
Ingredienser
1 porre
1 stang bladselleri
300 g kartofler
1 spsk. olivenolie
½ liter grønsagssuppe
1 dl piskefløde
200 g hvid, fast fisk som lyssej eller torsk
Lidt hvedemel
1 spsk. smør
Salt og peber
½ bundt persille
Tilbehør
Brød

Sådan gør du

  1. Snit alle urter i små stykker.
  2. Brun dem i olie og tag 1 dl fra til pynt.
  3. Hæld suppe på resten og kog i 15 min.
  4. Blend med fløde og smag til med salt og peber.
  5. Vend stykker af letsaltet fisk i melet og steg det sprødt i smør.
  6. Anret med stykker af fisk på den varme suppe, drys med de brunede urter og hakket persille.
  7. Server med brød til.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.