Kebab med svinekød på quinoa

Denne ret med kebab er perfekt til en grillaften. Kom svinekød og grønstager på spyd og steg dem på grillen.
Af
af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina Krüger
Kebab med svinekød på quinoa
(2 pers.)

Det skal du bruge til kebab med svinekød på quina:

Prøv også: Kebab af svinekød med rabarbersalsa

400 g mørt svinekød af fx mørbrad 1 rød peberfrugt 1 gul peberfrugt 1 courgette 6 spsk. barbecuemarinade med tomatbase 2 dl quinoa 4½ dl bouillon 1 dl hakkede krydderurter, purløg, basilikum og bredbladet persille

Sådan laver du kebab med svinekød på quinoa

Skær det afpudsede kød i tern på ca. 2 x 2 cm. Skær rensede peberfrugter og courgetter i tilsvarende stykker. Kom peberfrugter, courgetter og kød i marinaden. Lad det trække i 30 min. Kog quinoa i bouillon i 15 min. Vend rundt med hakkede krydderurter. Sæt kød, courgetter og peberfrugter på træspid og steg dem på grill eller grillpande ca. 10-12 min. med mange rundvendinger. Servér med quinoa. Prøv også: Grillede jumfruhummere med pesto

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.