Ingredienser til kornotto med kylling
(3 pers.)
1 løg
300 g kyllingebryst
1 spsk. paprika
30 g smør
300 g femkornsblanding (el. andre hele, polerede korn)
7 dl hønsebouillon
200 g spinat
½ dl fløde 13%
Salt og peber
2 spsk. frisk revet peccorino
Tilbehør
Groft brød
Fremgangsmåde til kornotto med kylling
Hak løget og skær kyllingen i mundrette stykker. Brun kyllingen i smørret sammen med paprika, tilsæt løget og lad det sautére med i et par min. Tilsæt kornene og lad dem varme igennem. Hæld 1 dl bouillon på og kog under omrøring, til bouillonen næsten er opsuget og tilsæt yderligere 1 dl. Gentag processen, til bouillonen er brugt og grynene er møre, ca. 20 min. Skyl spinaten og vend den i grynene sammen med den sidste bouillon. Rør fløden i grynene, smag til med salt og peber og drys med peccorino og servér groft brød til.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Chili con carne
Koteletter med grønkålsspelt
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)