(2 pers.)
25 min.
1 spsk. olivenolie
2 koteletter uden ben og med trimmet fedtkant på ca. ½ cm
1 fed finthakket hvidløg
½ tsk. chiliflager
½ spidskål
2 forårsløg
4 asparges (grønne)
150 g spæd spinat
1 håndfuld dild
Salt og peber
Tilbehør
Brød
Drys koteletterne med salt og peber og brun dem i olie på en stor pande. Læg koteletterne i et fad og sæt dem i ovnen i 10 min. ved 200°, mens grønsagerne tilberedes. Sautér hvidløg og chili med fintstrimlet kål. Rens og skråsnit forårsløgene, kom dem på panden sammen med asparges. Vend spinaten i og smag til med dild, salt og peber, når det er faldet sammen.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
SØD SERVERING
Søde bakker med fint paisley-mønster. Perfekt når du f.eks. skal servere i haven. Bakken koster 149 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Langtidsstegte nakkekoteletter med ærter og porrer
Kalvekoteletter med gratinerede svampe
Kotelet med kartoffelsalat
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)