Krebsefrikadeller med frisk grøntsagssalat

Krebsehaler kan være med til at sætte prikken over i'et, hvis du elsker en god fiskefrikadelle. Disse tager ingen tid at lave og smager helt fantastisk!
Af
af Kristina Marckmann
Krebsefrikadeller med frisk grøntsagssalat
20 min
2 personer
Krebsefrikadeller
300 g krebsehaler
1 ds. krabbekød (170 g)
1 æg
1 sk. daggammelt brød (ca. 40 g)
1 røde chili
2 limeblade
2 spsk. hakket, frisk koriander
2 tsk. oyster sauce
300 g majroer
2 gulerødder
2 forårsløg
2 spsk. risvinseddike
1 spsk. sesamolie
1 tsk. salt
2 tsk. sukker
1 spsk. sort sesam
Tilbehør
Soja

Fremgansgmåde

  1. Hak krebsehalerne og lad krabbekødet dryppe af.
  2. Smuldr brødet og bland det med ægget.
  3. Hak chilien, skær limebladene i strimler og bland det i brødmassen sammen med krebsehaler, krabbe, koriander og oystersauce.
  4. Skræl majroer og gulerødder og skær dem og forårsløgene i tændstikstynde stave.
  5. Pisk olie, eddike, salt og sukker sammen, hæld det over grøntsagerne og drys med sesam.
  6. Form krebsefarsen til små frikadeller og steg dem i olie ved middelhøj varme ca. 3 min. på hver side.
  7. Server med salaten og soja til.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.