Krydret kylling bagt i ovn med aspargessalat

Her får du opskriften på en supernem middag til to med kyllingebryst og en simpel salat med asparges og forårsløg.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Krydret kylling bagt i ovn med aspargessalat
20 min
2 personer
Krydret kylling med aspargessalat
2 stk. kyllingebryst med skind
1 spsk. chilisovs
1 spsk. revet ingefær
Skal af 1 revet citron
150 g grønne asparges
150 g hvide asparges
2 forårsløg
4 kviste dild
Saften af 1 citron
20 g smeltet smør
Salt og peber
Tilbehør
Groft brød

Fremgangsmåde

  1. Rør chilisovs, ingefær, og citronskal sammen.
  2. Vend kyllingen i marinaden.
  3. Steg kyllingestykkere i ovnen ved 225° i 15 min.
  4. Knæk enderne af aspargesene og skær dem i mindre stykker.
  5. Kog asparges ca. 5 min., og vend dem med smeltet smør, citronsaft, fintsnittet forårsløg og dild.
  6. Server den bagte kylling og asparges med groft brød.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.