Krydret kylling bagt i ovn med aspargessalat
Her får du opskriften på en supernem middag til to med kyllingebryst og en simpel salat med asparges og forårsløg.
Af
af Helle Brønnum Carlsen

20 min
2 personer
Krydret kylling med aspargessalat
2 stk. kyllingebryst med skind
1 spsk. chilisovs
1 spsk. revet ingefær
Skal af 1 revet citron
150 g grønne asparges
150 g hvide asparges
2 forårsløg
4 kviste dild
Saften af 1 citron
20 g smeltet smør
Salt og peber
Tilbehør
Groft brød
Fremgangsmåde
- Rør chilisovs, ingefær, og citronskal sammen.
- Vend kyllingen i marinaden.
- Steg kyllingestykkere i ovnen ved 225° i 15 min.
- Knæk enderne af aspargesene og skær dem i mindre stykker.
- Kog asparges ca. 5 min., og vend dem med smeltet smør, citronsaft, fintsnittet forårsløg og dild.
- Server den bagte kylling og asparges med groft brød.

Hovedretter
Ørred med grønne asparges og cremet agurkesalat

Opskrifter