Krydret kylling bagt i ovn med aspargessalat

Her får du opskriften på en supernem middag til to med kyllingebryst og en simpel salat med asparges og forårsløg.
Af
Af: af Helle Brønnum Carlsen
Krydret kylling bagt i ovn med aspargessalat
Foto: Jette M. Vesterager
Annonce
20 min
2 personer
Krydret kylling med aspargessalat
2 stk. kyllingebryst med skind
1 spsk. chilisovs
1 spsk. revet ingefær
Skal af 1 revet citron
150 g grønne asparges
150 g hvide asparges
2 forårsløg
4 kviste dild
Saften af 1 citron
20 g smeltet smør
Salt og peber
Tilbehør
Groft brød

Fremgangsmåde

  1. Rør chilisovs, ingefær, og citronskal sammen.
  2. Vend kyllingen i marinaden.
  3. Steg kyllingestykkere i ovnen ved 225° i 15 min.
  4. Knæk enderne af aspargesene og skær dem i mindre stykker.
  5. Kog asparges ca. 5 min., og vend dem med smeltet smør, citronsaft, fintsnittet forårsløg og dild.
  6. Server den bagte kylling og asparges med groft brød.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.