Opskrifter
Krydret mørbradgryde med chorizopølse og fløde
Torsdag, 4. september 2008Opdateret 5. majaf Kristina Miechels
Denne opskrift på krydret mørbradgryde er super lækker! Gryderetten er smækfyldt med god smag fra chorizopølse, og fløden gør herligheden godt cremet.

25 min
3 personer
Krydret mørbradgryde
1 svinemørbrad
Olie til stegning
250 g champignoner
2 hakkede løg
50 g chorizopølse
1 tsk. hel rosenpeber
3 stilke bladselleri
1 ds. tomatpure
2 dl grøntsagsbouillon
1½ dl fløde
1 tsk. salt
Fremgangsmåde
- Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver og brun dem i olien.
- Skær champignonerne i skiver og svits dem let sammen med løgene.
- Tilsæt chorizopølsen i tern, hel rosenpeber og bladselleri i skiver og lad det svitse med i et par min.
- Tilsæt tomatpure, bouillon og fløde og lad retten simre i 15 min.
- Smag til med salt og server med kartoffelmos og groft brød.

Hovedretter
Mørbradbøffer med svampe og bacon

Sund mad
Oksemørbrad med blommer og rodfrugtmos