Kuller med citronsovs og spidskål
Ingredienser til kuller med citronsovs og spidskål
(2 pers.)
1 spidskål
350 g kullerfilét
1 spsk. citronpeber
½ tsk. salt
1 tørret chili
1 spsk. olie
2 dl fiskebouillon
½ citron
50 g koldt smør
1 æggeblomme
Salt og kværnet peber
1 bdt. dild
Fremgangsmåde til kuller med citronsovs og spidskål
Snit spidskålen i grove strimler, blanchér det i letsaltet vand i et par min. og lad det dryppe godt af. Bland citronpeber, salt og knust chili og vend kullerfiléterne i krydderblandingen. Steg fisken i olien ved god varme 3 min. på hver side. Bland fiskebouillon med saften af citronen, kog blandingen op og pisk smørret i lidt ad gangen. Kom æggeblommen i en skål og pisk den varme sauce i lidt ad gangen. Hæld sovsen tilbage i gryden og varm den op til lige under kogepunktet, mens der piskes. Smag saucen til med salt og peber og vend spidskål og klippet dild i.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Fiskedeller med dilddyp
Muslinger med pasta
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)