Kylling i karry med grøntsager og kokosmælk i stegeso

Når du laver mad i stegeso henover flere timer, så sikrer du et ganske mørt stykke kød fyldt med god smag. Denne version er med kylling, karry og kokosmælk.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Kylling med grøntsager og kokosmælk i stegeso
2 t
4 personer
Kylling med karry i stegeso
1 løg
2 porrer
2 fed hvidløg
Evt. lidt friskhakket chili
2 røde peberfrugter
2 courgetter
1 spsk. god, kraftig karry
Evt. lidt gul thaicurry
Saften af 1 citron
Salt og peber
2½ dl risottoris (el. grødris)
½ l vand el. hønsebouillon
1 dåse kokosmælk
1 hel, parteret kylling
el. 4 overlår og 4 underlår
Purløg og korianderblade som pynt
Tilbehør
Tomatsalat

Fremgangsmåde

  1. Rens og snit alle grøntsager i mindre stykker.
  2. Vend grøntsagerne med krydderier, citron, ris, bouillon og kokosmælk.
  3. Kom nu det hele i den gennemvædede stegeso, læg kyllingstykker øverst og luk låget.
  4. Stil det hele i ovnen ved 180° i 2 timer.
  5. Vend retten med krydderurter og server med tomatsalat.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.