Kylling i karry med porrer

Kylling i karry er en herlig hverdagsret, og med denne bliver hverdagen lige lidt nemmere: Der er nemlig mad til to dage. Kog blot resterne godt igennem dagen efter, inden du serverer dem - igen.
Af
Af Aller Media.

Ingredienser til kylling i karry med porrer:

(4 pers. til 2 dage)

8-10 kyllingeoverlår
3 løg
750 g champignoner
3 porrer
3 spsk. olivenolie
Ca. 3 spsk. karry
6 dl hønsebouillon el. vand
1 dl hvedemel
4 dl mælk
Salt
Evt. saft af ½ citron

Tilbehør:
Kogte ris

Prøv også: Kylling i karry med ris

Fremgangsmåde:

Skær kyllingekødet fra benene.
Pil og hak løgene.
Rens champignonerne og skær dem i tykke skiver.
Skær porrerne i skiver på skrå.
Brun kyllingekødet på alle sider i olie i en stor gryde.
Læg det på en tallerken.
Svits løg og champignoner, til svampene er brune.
Tilsæt 1-2 spsk. karry og lad det svitse med i 15 sek.
Vend porrerne i gryden.
Tilsæt hønsebouillon eller vand.
Ryst hvedemel sammen med mælk og rør blandingen i gryden. Kog op under omrøring.
Læg kyllingekødet i saucen og lad retten simre i 40 min.
Smag til med salt og evt. citronsaft og mere karry.
Kog risene.
Tag halvdelen af retten fra til en anden dag og sæt den på køl.
Servér resten med kogte ris.

Se også: Lyn-stroganoff med kartoffelmos

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.