Kylling med ærtesalat

Kylling med frisk ærtesalat er en skøn sommerret, der er perfekt til feriemad på terrassen. Få opskriften på kylling med frisk ærtesalat lige her!
Af
af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krüger
Kylling med frisk ærtesalat

Det skal du bruge til kylling med ærtesalat

(4 pers.)
1 kylling
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 hovedsalat
500 g ærter til at bælge
3 kviste mynte
150 g gedeost el. fetaost
1 spsk. olivenolie
½ citron
Salt og peber
1 håndfuld ærteskud
Tilbehør:
Flutes el. kogte kartofler

Prøv også: Sprød kylling med broccolisalat

Sådan laver du kylling med ærtesalat

Del kyllingen i kvarte, gnid stykkerne med olie, salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Sæt fadet i ovnen ved 200º i en time.

Skyl salatbladene og bælg ærterne. Pluk salaten i grove stykker og vend dem med hakkede mynteblade, ærter og små stykker ost.

Rør en dressing af olie, citronsaft, salt og peber. Hæld den over ærtesalaten og vend rundt.

Pynt med ærteskud og servér salaten til kyllingen sammen med flutes eller kartofler.

Prøv også: Italiensk kylling

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.