Glutenfri panerede kyllingeoverlår med broccolisalat
Denne opskrift på panerede kyllingeoverlår er glutenfri, så du kan trygt servere den til alle dine gæster. Kyllingen her serveres med en frisk broccolisalat.
Af
af Kristina Marckmann

1 t og 10 min
4 personer
Glutenfri panerede kyllingeoverlår
800 g kyllingeoverlår
75 g mandler
1 tsk. salt
1 tsk. paprika
Broccolisalat
600 g broccoli
1 snackpeber
150 g ærter
1 spsk. sennep
1 spsk. citronsaft
1 tsk. agavesirup
½ dl rapsolie
Fremgangsmåde
- Panér kyllingelårene i en blanding af blendede mandler, salt og paprika og steg dem ved 200° i 60 min.
- Del broccolien i små buketter og bland dem med snackpeber i strimler og ærter.
- Rør sennep, citronsaft og sirup sammen og pisk olien i.
- Vend dressingen i salaten og servér med de lune kyllingestykker.

Forretter & Tilbehør
Broccolisalat med tranebær, græskarkerner og creme fraiche dressing

Hovedretter