Kylling, nødder og pasta
(2 pers.)
20 min.
200 g papardellepasta (bred båndpasta)
200 g kyllingefilet-stykker
50 g grofthakkede valnødder
4 cherrytomater i kvarte
1 hakket forårsløg
Olie
Hvidvinseddike
1 tsk. Dijonnaise
½ dl cremefraiche 18%
Hakket esdragon til pynt
Tilbehør
Grove flute
Kog pastaen efter anvisning på pakken. Kom kylling i mindre stykker i en gryde med lidt vand og pocher i 5 min., til væden er dampet næsten væk. Kom så nødder tomater, løg, olie, eddike og sennep i sammen med lidt af estragonen. Når det har simret ca. 5 min., røres cremefraiche i, og der slukkes. Vendes i pastaen og drysses med estragon.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Ravioli med krebs og dildsovs
Pasta med ragout af svinekød
Pasta med rejer og krydderurtesovs