Kyllinge cordon bleu

Klassisk middag på 35 minutter
Af
af Redaktion

(4 pers.)
35 min.

4 kyllingebrystfileter
2 tsk. sennep
4 skiver skinke (enten kogt el. tørret)
4 skiver svenbo el. emmentaler
1 spsk. olivenolie
1 spsk. smør
Salt og peber

Tilbehør
Marinerede grønne bønner med skalotteløg og
ovnstegte kartoffelbåde


Kartoflerne skæres og sættes i ovnen som det første, så passer det lige med tiden. Også bønnerne kan tilberedes indimellem, så der spares tid.
Skær kyllingebryststykkerne op på langs og fold dem ud. Smør lidt sennep på indersiden og læg en skive skinke og en skive ost på hver. Rul eller fold kødet sammen og luk evt med stegenål. Drys med salt og peber og steg over middelstærk varme ca. 7 min. på hver side. Server med bønner og kartofler.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Klik her, hvis du vil prøve flere klassiske retter...


Prøv mere med kylling...
Kylling med sesambagte jordskokker
Kylling med oliven og braiserede bønner

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.