Kyllingebryst med skind og kartoffelsalat
Laver du altid den samme opskrift med kylling? Så prøv næste gang denne version med kyllingebryst med skind og masser hvidløg.
Af
Af: af Helle Brønnum Carlsen. Foto: Carina Krüger

Kyllingebryst med skind og kartoffelsalat
Annonce
1 t og 5 min
4 personer
Kyllingebryst med kartoffelsalat
4 store stykker kyllingebryst med ben og skind
1 l vand
3 spsk. salt
2 fed hvidløg
2 laurbærblade
2 kviste timian
1 helt hvidløg
1 dl olivenolie
1 kg kartofler
50 g panchetta i skiver
100 g frisk spinat
Saft og revet skal af 1 usprøjtet citron
Fremgangsmåde
- Kom kyllingestykkerne i vand med salt, knust hvidløg, laurbærblade og timian.
- Bring gryden i kog og sluk for varmen.
- Lad kødet trække i 30 min.
- Kog og pil kartoflerne.
- Del hvidløget i fed, pil disse og vend dem med olivenolie.
- Bag feddene ved 175° i 30 min.
- Kog kartoflerne i vand med salt i 20 min.
- Lad dem afkøle og pil dem evt.
- Rist panchettaen på bagepapir i ovnen ved 225° i 5 min., til den er sprød.
- Tag kyllingekødet op af lagen og gnid det grundigt med de mørbagte hvidløgsfed og lidt af olien.
- Stil det i ovnen ved 225° i 10 min.
- Olien, der er tilovers fra hvidløgene, blandes med skyllet spinat, citronsaft og -skal, ristet panchetta og kogte kartofler.

Hovedretter
Kyllingeburger med guacamole og lime

Hovedretter
Kastanjefarseret kyllingebryst med courgetter
Annonce








