(4 pers.)
25 min. + 30 min. i ovnen
1 kogt kylling
100 g bacon i små tern
1 spsk. smør
250 g champignon i skiver
1 hakket løg
3 spsk. mel
1 spsk. paprika
5 dl hønsebouillon
1 dl piskefløde
Citronsaft
Salt og peber
1 pakke tærtedej
1 æg til pensling
Tilbehør
Grøn salat
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Pil kødet fra kyllingen og skær det i mindre stykker. Rist baconternene i smørret, tilsæt løg og champignon og lad dem riste med et par min.
Tilsæt mel, paprika og bouillonen lidt ad gangen. Tilsæt fløde og kylling og smag til med salt, peber og citronsaft. Kom stuvningen i 4 portionsforme. Rul dejen ud og udstik 4 låg. Pensl formenes kanter med æg og klem dejen fast langs kanten. Skær et snit i midten af lågene, pensl med æg og bag dem ved 200° i 30 min.
Madopskrift: Kristina Marckmann
ER DU TIL MORMORMAD?
Vi er mange, der elsker mormormad. Derfor har vi på Familie Journal udgivet det skønne madmagasin, Mad fra mormors køkken - det kan fås for 49,95 kr., der hvor du normalt køber bladet.
Find flere opskrifter her...
Vagtler med citrussalat
Cannelloni med kylling
Braisseret kylling med spidskål og ræddiker
Er du til mormormad? Vælg mellem 35 retter her
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)