Kyllingeruller med æbler og peberrodscreme

Denne middag med kylling er både lækker og let at lave. Flødeost, æbler og peberrod går utrolig godt til kylling.
Af
Madopskrift: Kristina Marckmann

Opskrift til 2 personer.

35 min
2 personer
Ingredienser
2 kyllingebryster
1 madæble
2 tsk. friskhakket timian
4 skiver lufttørret skinke
1 spsk. olie til stegning
1 spsk. cremefraiche
50 g flødeost
1 tsk. sukker
1 spsk. revet peberrod
Salt og peber

Tip

Server med kogte kartofler

  1. Skræl æblet, fjern kernehuset og skær det i både.
  2. Skær kyllingebrysterne næsten igennem, bank dem flade og fordel æblebåde og timian herpå.
  3. Rul kødet sammen om æblerne og bind to skiver lufttørret skinke omkring hver.
  4. Steg rullerne på en pande ved middelhøj varme i ca. 10 min., til rullen mærkes spændstig.
  5. Rør cremefraichen med flødeost, sukker og peberrod, smag til med salt og peber.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.