(2 pers.)
30 min.
2 kyllingefileter
100 g salatost
1 fed hvidløg
4 kviste rosmarin
1 hjertesalat
35 g hakkede, soltørrede tomater i olie
100 g bacon
2 spsk. cremefraiche
1 spsk. mayonnaise
½ tsk. dijonsennep
Salt og peber
Tilbehør
Groft brød
Skær fileterne igennem på langs, så der fremkommer 4 flade stykker af de to filetter. Rør salatost med hakket hvidløg og tomater og læg dette på hvert kødstykke. Rul som til benløse fugle og luk med kødnål. Drys med salt og peber. Steg bacon sprødt på pande.
Tag af panden og steg rullerne først ved høj varme, så ved lav i alt 20 min. Tilsæt evt. lidt vand. Skyl salaten og lav en dressing af cremefraiche, mayonnaise og dijon.
Vend i salaten og drys med krymmel af stegt bacon. Server med groft brød.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Godt redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Sennepskylling med sølvbedesalat
Kyllingesalat med æblesauce
Kylling med basilikum
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)