Laks med nudler og asparges

Laks er lækkert! Her med nudler og asparges - en sund og nem hverdagsret
Af
af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krüger

Opskrift på laks med nudler og asparges

(1 pers.)
200 g laksefilet
1 cm ingefær
Salt og peber
1 tsk. sesamolie
200 g grønne asparges
2 kviste mynte
2 kviste basilikum
2 kviste koriander
2 spsk. soja
100 g nudler

Pynt:
Citron eller lime

Sådan laver du laks med nudler og asparges

Læg laksen i et ovnfast fad. Skræl ingefæren og riv den over laksen. Drys med salt, peber og sesamolie.

Sæt fisken i ovnen ved 220º i 6 min.

Skær aspargesene i mindre stykker og damp dem i 2 min. Vend rundt med krydderurtebladene og soja.

Kog nudlerne efter anvisning på pakken og anret med grønt og fisk i mindre stykker på toppen.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.