Laks med sursøde agurker
Opskrift på laks med sursøde agurker
(2 pers.)
1 agurk
1 rødløg
½ snackpeber
½ dl æbleeddike
2 spsk. rapsolie
1 spsk. sirup
¼ tsk. chili
½ tsk. peber
2 laksestykker
Salt og peber
1 spsk. olie
½ citron
Creme
Cremefraiche
Dild
Citronsaft
Tilbehør
Kogte kartofler
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)Fremgangsmåde til laks med sursøde agurker
Skræl agurken, flæk den, fjern kernerne og skær den i skiver. Pil løget og skær det i tynde både. Hak snackpeberen. Pisk eddike, olie, sirup, chili og peber og vend agurk, snackpeber og løg i. Krydr laksestykkerne med salt og peber og steg dem i olien ved høj varme i et par min. med skindsiden nedad. Pres citronsaften over, vend laksestykkerne og lad dem stege i yderligere et par min., til de er netop gennemstegt. Servér med kogte kartofler og cremefraiche rørt med dild og citronsaft.
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.