Opskrifter

Laks med sursøde agurker

Tirsdag, 29. april 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Nem mad til hverdag

Opskrift på laks med sursøde agurker

(2 pers.)

1 agurk
1 rødløg
½ snackpeber
½ dl æbleeddike
2 spsk. rapsolie
1 spsk. sirup
¼ tsk. chili
½ tsk. peber
2 laksestykker
Salt og peber
1 spsk. olie
½ citron

Creme
Cremefraiche
Dild
Citronsaft

Tilbehør
Kogte kartofler

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Fremgangsmåde til laks med sursøde agurker

Skræl agurken, flæk den, fjern kernerne og skær den i skiver. Pil løget og skær det i tynde både. Hak snackpeberen. Pisk eddike, olie, sirup, chili og peber og vend agurk, snackpeber og løg i. Krydr laksestykkerne med salt og peber og steg dem i olien ved høj varme i et par min. med skindsiden nedad. Pres citronsaften over, vend laksestykkerne og lad dem stege i yderligere et par min., til de er netop gennemstegt. Servér med kogte kartofler og cremefraiche rørt med dild og citronsaft.











Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.