Lam med svampesovs
(4 portioner)
800 g lammekød (gerne filet)
2 tsk. tørrede urter, f.eks. basilikum, oregano og timian
Salt og peber
1 spsk. smør
Champignonsovs
250 g champignoner
2 spsk. smør
1 spsk. vildtfond eller bouillon
½ dl vand
2 dl fløde
Salt og peber
Tilbehør
250 g grønne bønner
Brun kødet i smørret og drys krydderierne over. Læg kødet i et ildfast fad og lad det stege videre i ovnen i 10-15 min. ved 175°. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Brun dem på panden. Hæld vildtfond, vand og fløde over. Lad det koge i 15 min. Smag til med salt og peber.
Kog bønnerne i letsaltet vand i 2-3 min.
Skær kødet i skiver. Anret bønner og kød på fire tallerkner og hæld sovsen over.
NYT LAVKARBO-HÆFTE
I uge 45 får du sammen med Familie Journal et nyt hæfte med inspirerende opskrifter efter Lavkarbo-principperne.
Lavkarbo-opskrift: Ulrika Davidsson
Flere Lavkarbo-opskrifter...
Burger uden følge
Svinegodt med smør
Muskel-mysli
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)