Lasagne maltagliati med kylling
Lasagne maltagliati med kylling er en lækker og fyldig ret, der kombinerer lag af pasta, saftig kylling og en cremet sauce, perfekt til en hyggelig middag.
Af
Af Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft

45 min
4 personer
Lasagne maltagliati med kylling:
250 g friske lasagneplader
450 g hakket kyllingekød
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
1 spsk. koncentreret tomatpuré
1 dåse hakkede tomater
2 tsk. tørret oregano
1 tsk. tørret timian
4 dl hønsebouillon
Salt og peber
1 squash
2 friske mozzarellakugler
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 150°.
- Riv lasagnepladerne i grove stykker.
- Svits kyllingekødet sammen med knust hvidløg i olie.
- Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater, oregano og timian, og lad det koge op.
- Tilsæt bouillon, og lad det simre i 5 minutter.
- Smag til med salt og peber, og vend lasagnepladestykkerne i saucen.
- Skær squashen i tynde skiver på den lange led.
- Skær mozzarellakuglerne i skiver.
- Fordel squashskiver, tomatsaucen med kylling og lasagnepladestykker og mozzarellaskiver lagvis i et smurt ovnfast fad.
- Gentag med lagene på denne måde, til alt er brugt.
- Slut med skiver af mozzarella på toppen, og bag lasagnen i ovnen i 30 minutter.

Hovedretter