Opskrifter

Lavkarbo-opskrift på stegt flæsk med persillesovs på courgette

Mandag, 25. november 2013Opdateret 12. majaf Redaktion
Det er da lige til at holde ud at være på kur, når vi må spise stegt flæsk med persillesovs i Lavkarbo-version! Find opskriften herunder.
50 min
3 personer
Stegt flæsk
600 g svinebryst i skiver
Salt og peber
Persillesovs
1 courgette
1 dl mælk
50 g flødeost
1 bdt. hakket persille
Salt og peber
1 knsp. muskat
Tilbehør
1 spidskål

Fremgangsmåde

  1. Krydr flæsket med salt og peber og læg skiverne på en plade med bagepapir.
  2. Steg flæsket i ovnen ved 225° i 35 min., vend dem efter 20 min. Lad dem afdryppe på køkkenrulle.
  3. Skræl courgetten, skær den i mindre stykker og kog stykkerne i letsaltet vand i 10 min.
  4. Skær spidskålen i kvarte og kog dem i letsaltet vand i 6 min.
  5. Lad courgettestykkerne dryppe af og blend dem med mælk og flødeost.
  6. Varm blandingen igennem, tilsæt persillen og smag din persillesovs til med salt, peber og muskat.