Medister i godt selskab

Super ret, med masser af ingredienser
Af
af Redaktion

(4 pers.)
25 min.

1 røget medister
1 spsk. karry
2 løg i tern
1 spsk. olie
200 g snittet hvidkål
200 g gulerødder i skiver
200 g kartofler i tern
2 æbler i tern
6 dl grønsagsbouillon
Salt og peber

Skær medisteren i skiver og svits karry og løg i olien i et par min. Tilsæt hvidkålen sammen med gulerødder, kartofler og æbler. Hæld bouillonen ved og lad det småkoge under låg i 15 min. Tilsæt medisterstykkerne og lad det simre i yderligere 5 min. Smag til med salt og peber og server med et stykke groft brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Vintergryde
Svinemørbrad med æble-kartoffelmos
Ribbenssteg med rødkål og skysovs



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.