Mørbrad med peanutcreme

Sommerspid med mørbrad, courgette, tomat og rødløg, serveret med ris og peanutcreme - mums!
Af
af Helle Brønnum Carlsen | Foto: Carina Krüger

Opskrift på mørbrad med peanutcreme

(3-4 pers.)

Svinemørbrad på spid:
1 svinemørbrad
1 courgette
4 tomater
2 rødløg
Salt og peber
Grillkrydderiblanding
2 spsk. olivenolie

Peanutcreme:
150 g peanuts
½ løg
1 spsk. sesamolie
1 spsk. sød chilisovs
1 dl cremefraiche

Prøv også: Marineret mørbrad med caesarsalat

Sådan laver du mørbrad med peanutcreme

Skær mørbraden i mindre stykker. Bank dem flade og drys dem med salt og peber.

Skær den rensede courgette, tomater og løg i både og sæt dem på spid skiftevis med kødet.

Rør grillkrydderi med olie og pensl spiddene med det. Steg spiddene over grill eller i ovnen ved 210º i 12 min.

Blend peanuts med løg, sesamolie og chilisovs. Smag til og rør cremen lind med cremefraiche.

Servér med kogte ris.

Prøv også: Fyldt mørbrad med hjertesalat

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.