Smagfuld mørbradgryde med auberginer og Ajvar
Denne mørbradgryde med auberginer er en nem og hurtig gryderet til en hverdagsaften. Især er mørbradgryden lækker på en kold aften.
Af
Af: af Kristina Marckmann

Mørbradgryde med auberginer serveret med ris
Foto: Carina Krüger
Annonce
25 min
3 personer
Mørbradgryde
1 mørbrad
1 spsk. smør
Salt og peber
1 aubergine
1 spsk. olie
1 rødløg
1 courgette
100 g gulerod
2 stilke bladselleri
2 dl Ajvar (peberfrugtsauce)
1 dl vand
1 bdt. persille
Tilbehør
Kogte ris
Fremgangsmåde
- Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver og bank dem let flade.
- Brun bøfferne i smørret og krydr med salt og peber.
- Skær auberginen i 2 x 2 cm store tern og rist dem gyldne i olien ved høj varme.
- Hak løg, courgetter, gulerod og selleri og bland dem med auberginerne.
- Tilsæt mørbradbøffer, Ajvar og vand og lad retten småsimre under låg i 15 min.
- Servér med kogte ris og et drys af hakket persille.

Hovedretter
Svinemørbrad med nudler og kokos

Sund mad
Sund svinemørbrad med rosenkål og fennikel
Annonce








