Smagfuld mørbradgryde med auberginer og Ajvar

Denne mørbradgryde med auberginer er en nem og hurtig gryderet til en hverdagsaften. Især er mørbradgryden lækker på en kold aften.
Af
Af: af Kristina Marckmann
Mørbradgryde med auberginer serveret med ris

Mørbradgryde med auberginer serveret med ris

Foto: Carina Krüger
Annonce
25 min
3 personer
Mørbradgryde
1 mørbrad
1 spsk. smør
Salt og peber
1 aubergine
1 spsk. olie
1 rødløg
1 courgette
100 g gulerod
2 stilke bladselleri
2 dl Ajvar (peberfrugt­sauce)
1 dl vand
1 bdt. persille
Tilbehør
Kogte ris

Fremgangsmåde

  1. Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver og bank dem let flade.
  2. Brun bøfferne i smørret og krydr med salt og peber.
  3. Skær auberginen i 2 x 2 cm store tern og rist dem gyldne i olien ved høj varme.
  4. Hak løg, courgetter, gulerod og selleri og bland dem med auberginerne.
  5. Tilsæt mørbradbøffer, Ajvar og vand og lad retten småsimre under låg i 15 min.
  6. Servér med kogte ris og et drys af hakket persille.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.