Smagfuld mørbradgryde med auberginer og Ajvar

Denne mørbradgryde med auberginer er en nem og hurtig gryderet til en hverdagsaften. Især er mørbradgryden lækker på en kold aften.
Af
af Kristina Marckmann
Mørbradgryde med auberginer serveret med ris
25 min
3 personer
Mørbradgryde
1 mørbrad
1 spsk. smør
Salt og peber
1 aubergine
1 spsk. olie
1 rødløg
1 courgette
100 g gulerod
2 stilke bladselleri
2 dl Ajvar (peberfrugt­sauce)
1 dl vand
1 bdt. persille
Tilbehør
Kogte ris

Fremgangsmåde

  1. Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver og bank dem let flade.
  2. Brun bøfferne i smørret og krydr med salt og peber.
  3. Skær auberginen i 2 x 2 cm store tern og rist dem gyldne i olien ved høj varme.
  4. Hak løg, courgetter, gulerod og selleri og bland dem med auberginerne.
  5. Tilsæt mørbradbøffer, Ajvar og vand og lad retten småsimre under låg i 15 min.
  6. Servér med kogte ris og et drys af hakket persille.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.